top of page

Sensitive (26/23)

Sensitive is een perfect product voor honden die extreem gevoelig zijn. Bijvoorbeeld doordat ze bepaalde allergieën hebben of kampen met huidirritaties zoals kale plekken, schilfers en jeuk.


Er is een verschil tussen allerigeen/reacties die de hond heeft op voeding van minder goede tot slechte kwaliteit, en reacties die de hond heeft naar aanleiding van gevoeligheden die genetisch bepaald zijn. We zien vaak dat problemen als schilfers, winderigheid en dunne ontlasting een reactie zijn op voeding van minder goede kwaliteit. Als deze honden overgezet worden op een natuurlijk product van hoge kwaliteit zoals StarFish, verdwijnen deze problemen meestal als sneeuw voor de zon. Echter, er zijn ook gevallen waar de StarFish nog niet lichtverteerbaar- en verdraagbaar genoeg voor is. Dan spreek je van extreme gevoeligheid en komt de hond in aanmerking voor Sensitive.


Sensitive heeft een rijk gevuld vitaminecomplex en is speciaal samengesteld waardoor het nóg lichter verteerbaar en beter verdraagbaar is als de StarFish. De voordelige eigenschappen van de zeer lichtverteerbare grondstoffen, bestaand uit rijst, aardappelen, visvlees, visolie en sojabonen, zorgen voor een exclusief hoog absorberende en ontgiftende werking. Niet te vergeten dat dit product ook ontwikkeld is om het herstel van de huid en het terugbrengen van een mooie vacht bevorderd dankzij een grote hoeveelheid Omega-3 en Omega-6. Helaas is kaalheid soms een kwaal die genetisch bepaald is, maar de juiste voeding kan wel een positieve invloed hebben. Sensitive is zo'n product waar op langere termijn een positief resultaat mee kan worden behaald. Ook valt het product vaak goed in de smaak, vanwege de sterke geur van haring.


Dankzij het hoge eiwit-vet gehalte van 26/23 hoeft u niet bang te zijn dat uw hond te veel of te korten heeft aan de hoeveelheid energie in dit product. Start met het voeren van de voedingsrichtlijn. Als u een gezelschapshond heeft waar u geen speciale activiteiten mee uitvoert zou u iets minder kunnen voeren om de hond op gewicht te houden. Als u een actieve sporthond heeft dan kunt u iets meer voeren en eventueel ActiDerma toevoegen als extra pure olie (= energie).


Wanneer wij Sensitive aanraden:

  • Bij niet goed reageren op de StarFish

  • Als de hond al op speciale voeding staat voorgaand aan proberen van ons product

  • Kale plekken of andere huidallergieen

  • Aanhoudende jeuk als vlooien of andere mijten uitgesloten zijn

  • Als de hond erg gevoelig is op de maag en uitsluitend vis wil eten óf dol is op vis


Inhoud: 15 kg

bottom of page