top of page
Non stop Amundsen Pack

Non-stop Amundsen Pack

Stevige ergonomische rugzak voor de hond.


Laat je hond nu zijn eigen spullen dragen tijdens je wandeltochten, of versterk en train de spieren van de hond door gebruik te maken van deze handige rugzak.


De Amundsen Pack heeft twee grote zakken aan de zijkant die afgesloten worden door een roll-up klik systeem. Het gebruikte materiaal is extra verstevigd zodat het niet beschadigd geraakt door langs rotsen of struiken te schuren. De zakken worden beschermd door een top-cover die waterdicht is.


De top cover heeft ook nog eens twee kleine zakjes (met een ritssluiting) en een doorzichtig vakje waar je eventueel een kompas kan achterstoppen of een kleine kaart.


Er kan een wandellijn bevestigd worden aan de achterzijde van de rugzak. Deze bevestiging is vergelijkbaar met deze van de andere Non-stop harnassen. 


De rugzak werd zo ontworpen dat de hond een optimaal comfort heeft tijdens het dragen van de rugzak. Maar het is wel belangrijk dat de rugzak op maat ingesteld wordt, en gelijkmatig gewicht verdeeld wordt.


De zakken van de rugzak werden zo ontworpen dat de zwaarste items over de schouders van de hond gedragen worden. Riemen tussen de zakken kunnen aangetrokken worden zodat de zakken zelf niet hinderlijk zijn ter hoogte van de ellebogen van de hond. De rugzak kan verder versteld worden via de vele riemen, ook de sluiting rond de hals is verstelbaar.


Een brede borst plaat zorgt ervoor dat de rugzak niet schuift, mooi op zijn plaats blijft en comfortabel is voor de hond. 


De rugzak kan ook gedragen worden over een wandeltuigje of canicross harnas van Non-stop Dogwear, of je kan zelfs een jasje van Non-stop Dogwear onder de rugzak aan doen. 


Kleur: grijs en zwart met reflecterende materialen.


Maten:

                      Lengte van elleboog tot elleboog        Inhoud

 - XXS                    56 cm                                                15 l

 - XS                      60 cm                                                18 l                                     

 - S                         64 cm                                                25 l

 - M                        68 cm                                                30 l

 - L                          74 cm                                                38 l

 - XL                        82 cm                                               45 l

 - XXL                      92 cm                                               55 l


Wasinstructies:

Enkel handwas

Non-stop Amundsen Pack
Non-stop Amundsen Pack
bottom of page