top of page
Non-Stop Safe Life Jacket

Non-stop Safe Life Jacket

Zelfs honden die graag zwemmen kunnen plots moe worden in het water of zelfs krampen krijgen. Als dat zou gebeuren, dan zorgt het Safe Life Jacket ervoor dat de hond blijft drijven.

Door de drijvende elementen rond het halsgedeelte van het vest, blijft het hoofd van de hond steeds boven water. Een stevige handgreep en robuuste gespen rond de borst laten het toe om de hond uit het water te tillen. 

Het zwemvest valt goed op door de felle kleuren en het reflecterend 3M materiaal verhoogt de zichtbaarheid in het water. 

Door het dragen van het zwemvest ontwikkelt de hond een goede zwemtechniek die op zijn beurt bijdraagt aan een optimale watertraining. De ringen aan de zijkanten van het vest kunnen gebruikt worden om de hond te bevestigen op een onderwater loopband of om de weerstand tijdens het zwemmen te verhogen door hier iets aan vast te maken dat de hond voort trekt tijdens het zwemmen. 

Tevens kan er een lange lijn bevestigd worden aan de ring op de rug terwijl je op het water bent in een bootje, kano, SUP, enz. Zo heb je een goede controle over de hond. 

 
Verder zit er een opbergzakje op de rug van het vest. Hier kan je bijvoorbeeld een leiband in opbergen. 


Het Safe Life Jacket is verstelbaar rond de hals en rond de borst. Eenmaal het vest op de juiste maat is ingesteld kan je het snel en gemakkelijk aan en uit doen . Twee stevige riemen rond de borst zorgen voor een gelijkmatige gewichtsverdeling als je de hond uit het water tilt. 


Maten:

  • 2,  Gewicht van de hond: 1.5-7 kg, ruglengte vest: 20 cm

  • 3,  Gewicht van de hond: 2.5-10 kg, ruglengte vest: 25 cm

  • 4,  Gewicht van de hond: 5-20 kg, ruglengte vest: 30 cm

  • 5,  Gewicht van de hond: 10-30 kg, ruglengte vest: 36 cm

  • 6,  Gewicht van de hond: 15-40 kg, ruglengte vest: 42 cm

  • 7,  Gewicht van de hond: 20-50 kg, ruglengte vest: 51 cm

 Wasinstructies:

Enkel handwas, niet in de droogkast

Non Stop Safe Life Jacket
Non Stop Safe Life Jacket
Non-stop Safe Life Jacket
Non-stop Safe Life Jacket
bottom of page