top of page

Ons Hondenvoer: ImperialFood

ImperialFood natuurlijke hondenvoeding is een tarwevrij hondenvoer met een uniek hoge verteerbaarheid. Het eiwit- en vetgehalte is onderscheidend hoog, wat zich zichtbaar uit in de vitaliteit en het energieniveau van honden. Het voer wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd in Italië. De ontwikkelde voedingslijn biedt soorten voeding aan die zowel geschikt zijn voor actieve honden, als alle niet-werkende en gepensioneerde honden. Vooral in de hondensport is de naamsbekendheid van ImperialFood de afgelopen jaren sterk gegroeid, en wordt het product als premium kwaliteit gemarkeerd. Het voer is voorzien van alle essentiële voedingsstoffen zoals gedroogd vlees, vitaminen, mineralen, eiwitten, Omega-3, Omega-6 etc. De voeding van ImperialFood bestaat uitsluitend uit droogvoer. Het voer wordt gemaakt door middel van extrusie koken, in combinatie met de door ImperialFood ontwikkelde Triple Layer Technology!

Het product wordt in Italië gemaakt. In deze fabriek wordt het voer op bestelling vers gemaakt. Er wordt dus niet gewerkt met voorraden. Ook hanteert de fabriek strikte kwaliteitscontroles van zowel de ingrediënten van het voer als van de opslag en transport. 

Belangrijk

 

  • Hondenvoer kan ook verzonden worden! Of afhaling (na afspraak) of levering aan huis of op locatie (na afspraak)

1st Class.jpg

Speciaal ontwikkeld om de schoonheid van honden te bevorderen en hierdoor uitermate geschikt voor honden die mee doen aan exterieurwedstrijden.

 

Meer informatie

original (1).jpg

Bevat een perfecte balans van voedingsstoffen voor actieve honden in een kleine hoeveelheid voeding.


Meer informatie

original.jpg

Zorgt voor een hoge levering van energie voor honden die moeten presteren. Geschikt voor zéér intensief sportende honden en honden die moeilijk op gewicht blijven.

Meer informatie

original (2).jpg

Glutenvrije en hypoallergene brok op basis van haring, aardappel en rijst. Perfect voor honden met een glutenintolerantie óf voor mensen die hun hond liever geen mais te eten geven.


Meer informatie

ImperialFood Starfish Hondenvoeding Ellen's Happy Dogs Hasselt

Kenmerkt zich door de sterk reinigende werking van 100% pure haring. Geschikt voor gevoelige honden met bijv. maag, darm, huid, ontlastingsproblemen.


Meer informatie


ImperialFood Regular Hondenvoeding Ellen's Happy Dogs Hasselt

Een complete basisbrok met een gemiddelde hoeveelheid energie. Geschikt voor honden die geen speciale activiteiten uitvoeren.


Meer informatieImperialFood Small Regular Hondenvoeding Ellen's Happy Dogs Hasselt

Bevat het laagste percentage eiwit/vet, waardoor het geschikt is voor minder actieve (kleine) honden, oude honden of honden met overgewicht.


Meer informatie


ImperialFood Puppy Plus Hondenvoeding Ellen's Happy Dogs Hasselt

Een extreem licht verteerbare brok voor puppy's die in de eerste levensfase die nog een gevoelige spijsvertering hebben.


Meer informatieImperialFood Mum & Puppy Hondenvoeding Ellen's Happy Dogs Hasselt

Speciaal samengesteld voer voor drachtige en melkgevende teven en hun zogende pups in de eerste levensweken.


Meer informatie


ImperialFood GastroIntestinal Hondenvoeding Ellen's Happy Dogs Hasselt

Speciaal ontwikkeld voor honden die last hebben van maag- en darmstoornissen.


Meer informatie